Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VAVI aangesloten bij organisatie Aardappeldemodag

De Vereniging voor de Aardappelverwerkende Industrie (VAVI) heeft zich heeft aangesloten bij de organisatie van Aardappeldemodag. De VAVI vertegenwoordigt zes leden: Agristo, Aviko, FarmFrites, LambWeston, McCain en PeKaKroef. Deze bedrijven omvatten ca. 95% van de verwerkende industrie in Nederland.

Andries Middag, de directeur van VAVI, kijkt ernaar uit: "Vanuit VAVI helpen we vanaf 2024 mee aan de voorbereiding en organisatie van de Aardappeldemodag. We vinden deze dag een belangrijke ontmoetingsplaats maar ook podium voor onze mooie sector. Dat podium helpen we graag vullen met sprekers uit praktijk, onderzoek, politiek en bedrijfsleven. De ontmoeting tussen alle relevante spelers in de Potato Value Chain helpt om samen duidelijk te maken waar ons toekomstperspectief ligt en ook hoe we daar – ieder voor zich en samen – aan bijdragen. Als VAVI en als leden van VAVI kijken we de laatste jaren met steeds meer nadruk naar verduurzaming van de hele keten. Het belang van die doorgaande verduurzaming en ook onze bijdrage daaraan dragen we graag uit."

De VAVI is als lid actief betrokken bij de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI), de Brancheorganisatie Akkerbouw (BO) en de European Potato Processors' Association (EUPPA). Tevens heeft de VAVI bestuurlijke afstemming met de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) en de Land en Tuinbouw Organisatie (LTO).

Bron: Aardappeldemodag

Publicatiedatum: