Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1 juni

Wie wordt de ‘Beste heftruckchauffeur van Nederland’?

Zaterdag 1 juni a.s. kunnen heftruckchauffeurs uit heel Nederland deelnemen aan het nationaal kampioenschap heftruckrijden van Motrac. De HeftruckCup, die dit jaar voor de 13e keer georganiseerd wordt, omvat zowel enkele theorievragen als verschillende praktijkproeven. De kandidaten die deze uitdagingen het snelste en correct uitvoeren, gaan door naar de finale om onderling te bepalen op welke podiumplek ze terechtkomen. Daarnaast zijn deze drie verzekerd van een plek in de NationsCup, die in het najaar in Aschaffenburg (DE) bij Linde Material Handling zal plaatsvinden.

Snelheid en behendigheid zijn belangrijke criteria tijdens de HeftruckCup. De man of vrouw die zich 1 juni de 'Beste heftruckchauffeur van Nederland' wil noemen, moet dan ook op beide vlakken uitblinken. Naast de praktijkproeven wordt de kennis van de chauffeurs getest tijdens de theoretische veiligheidstest. De deelnemers die aan het einde van de dag de laagste totaaltijden achter hun naam hebben staan, mogen onder aanmoediging van familie, vrienden en collega's nog een laatste keer hun kunsten tonen tijdens de finale. Spant het er bij de voorrondes om wie doorgaat naar de finale, dan wegen de resultaten van de theorievragen mee voor een finaleplek.

Tickets voor internationaal kampioenschap in Duitsland
In de even jaren wordt in het Duitse Aschaffenburg – vestigingsplaats van Linde Material Handling – ook de NationsCup georganiseerd, het internationale kampioenschap heftruckrijden. De top 3 van de Nederlandse HeftruckCup zal Nederland mogen vertegenwoordigen op dit evenement, waar meerdere Europese landen aan deelnemen. Onder het toeziend oog van de meegereisde supporters, maar ook van zo'n 20.000 andere toeschouwers en 5 televisiezenders, mogen de deelnemers in teamverband uitmaken welk land zich 2 jaar lang het beste heftruckland mag noemen.

Inschrijven nog mogelijk tot 15 mei
Heftruckchauffeurs die aan de HeftruckCup deel willen nemen, kunnen zich inschrijven op de website van Motrac: https://www.motrac.nl/nl/heftruckcup-2024

Voor meer informatie:
Motrac Intern Transport
Rondebeltweg 51
1392 BP Almere
+31 (0)88 7377 772
[email protected]
www.motrac.nl

Publicatiedatum: