Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uireka Academy op bezoek bij Agrifirm

Deze maand is WUR-onderzoeker Bert Evenhuis op bezoek geweest bij Agrifirm om te praten over Valse Meeldauw, zo meldt Uireka. Bert deelde zijn ervaringen binnen het Uireka-onderzoek en vertelde over de afwegingen die je moet maken voordat je gaat spuiten. "We gaan van 7 naar 5 bespuitingen, dus dan moet je goed bedenken wanneer je wel en wanneer je niet spuit. Welke infectieperiodes laat je lopen?"

Volgens Fokko Prins, teeltspecialist bij Agrifirm, kunnen de technisch specialisten van het bedrijf weer verder met up-to-date kennis. "Volgend jaar wordt het lastig om een sluitend spuitschema rond te krijgen, dus alle informatie over wat te doen is welkom. De presentatie van Bert werd dan ook erg gewaardeerd."

Uireka Academy werkt aan vernieuwing, verbetering en verbinding binnen de uienteelt. Partners van Uireka kunnen gratis gebruikmaken van de experts in de academy en zo hun kennis up-to-date houden. Wie zo'n expert langs wil laten komen op jouw bedrijf kan vrijblijvend contact opnemen met Chris de Visser: [email protected]

Bron: Uireka

Publicatiedatum: