Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lekkerder Boerderijwinkel Awards 2024 gaan naar Zeeland, Groningen en Overijssel

In de eerste editie van de Lekkerder Boerderijwinkel Awards hebben 5.883 consumenten hun stem uitgebracht, waarbij de awards zijn uitgereikt aan boerderijwinkels in de provincie Zeeland, Groningen en Overijssel. Dit jaar stemde men op een breed scala van 456 boerderijwinkels. Deze verkiezing, gelanceerd ter viering van het vijfjarig bestaan van Lekkerder bij de Boer, had als doel erkenning te geven aan boerderijwinkels die een centrale rol spelen in het verbinden van consumenten met lokale boeren en hun producten. Bijna 2.100 locaties namen deel, variërend van kleine stalletjes tot grote boerderijwinkels.

Winnaars van 2024
De winnaars zijn woensdagavond live bekend gemaakt via de Facebook-pagina van Lekkerder bij de Boer.

1. De Maargies Hoeve (Overijssel) – Wint met overmacht door de uitzonderlijke klantenservice en het unieke aanbod aan ambachtelijke producten. "Het persoonlijke contact en de passie van de boeren maken elk bezoek speciaal", aldus een stemmer.

2. Zuivelboerderij Bij de Boerin (Groningen) – Gewaardeerd om zijn gastvrijheid en de kwaliteit van verse, lokaal geproduceerde zuivel. "Deze plek is meer dan een winkel; het is een gemeenschap waar iedereen zich thuisvoelt", vertelt een klant.

3. De Groene Polderwinkel (Zeeland) – Bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en een breed assortiment biologische producten. "De passie voor een groene toekomst is duidelijk zichtbaar in elke hoek van deze winkel", zegt een frequente bezoeker.

Top 10 Boerderijwinkels van 2024
1. De Maargies Hoeve – 585 stemmen
2. Zuivelboerderij Bij de Boerin – 321 stemmen
3. De Groene Polderwinkel – 301 stemmen
4. Vrielink's Zuivel & Vlees – 232 stemmen
5. Kraampje van Wisse – 172 stemmen
6. Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper – 130 stemmen
7. Boerderijwinkel Géron – 127 stemmen
8. Boeren Pitstop – 106 stemmen
9. Zuivelboerderij de Kern – 97 stemmen
10. Boerderijwinkel Smilande – 86 stemmen

"Elke winnaar heeft zich onderscheiden door unieke kwaliteiten die door hun klanten hoog worden gewaardeerd, van ambachtelijke productieprocessen tot uitzonderlijke klantenservice en inzet voor duurzaamheid."

Toekomstige verkiezingen
Na het succes van deze eerste verkiezing kondigt Lekkerder bij de Boer aan dat er volgend jaar weer een verkiezing zal plaatsvinden. De organisatie moedigt alle boerderijverkooppunten die nog geen lid zijn aan om zich aan te melden via https://lekkerder.nl/aanmelden-winkel om ook kans te maken op een award in 2025.

Voor meer informatie:
Lekkerder bij de Boer

Thomas Siahaya
06 517 999 86
[email protected]
Edisonweg 41 B5
4382 NV Vlissingen
www.lekkerder.nl

Publicatiedatum: