Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Water en stroom afgesloten op uienmarkt Mumbai

Dit weekend heeft de Navi Mumbai Municipal Corporation (NNMC) de watertoevoer naar de uien- en aardappelmarkt van het Mumbai Agricultural Produce Market Committee (APMC) afgesloten. Deze actie komt na jaren van waarschuwingen over de veiligheid van de infrastructuur van de markt. Daarnaast heeft NNMC de Maharashtra State Electricity Distribution Company Limited (MSEDCL) verzocht om de elektriciteitstoevoer naar de faciliteit af te sluiten, met als doel de structurele problemen sneller op te lossen.

Het besluit volgt op een langdurige classificatie van de marktgebouwen als C1, wat aangeeft dat er onmiddellijk moet worden geƫvacueerd en gesloopt. De veiligheid van de dagelijkse bezoekers en werknemers is een punt van zorg, zoals blijkt uit een recent incident waarbij een plafond gedeeltelijk instortte. De maatregelen van NNMC, waaronder de water- en stroomonderbreking, zijn bedoeld om het risico op verdere ongelukken te beperken, vooral met het begin van het regenseizoen.

Ondanks de urgentie zijn de herontwikkelingsinspanningen gestagneerd door verschillende uitdagingen. De APMC-autoriteiten onderzoeken momenteel alternatieve oplossingen voor de handelaren. Handelaren tonen zich bezorgd over de gevolgen voor hun bedrijf en de toeleveringsketen in de metropoolregio Mumbai. Ze benadrukken de noodzaak van een extra Floor Space Index (FSI) in elk herontwikkelingsplan en organiseren zich om toekomstige acties te bespreken.

De NNMC beweert dat het afsluiten van de nutsvoorzieningen een stap is om de veiligheid van de infrastructuur van de markt te garanderen en werkt aan een aparte wateraansluiting voor het APMC administratiegebouw om de onmiddellijke ongemakken als gevolg van de waterstoring te verzachten.

Bron: hindustantimes.com

Publicatiedatum: