Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
dinsdag 23 september, Vlissingen

Van Land naar Lunch – event over biologisch eten en de korte keten

Op dinsdag 23 september 2025 vindt in Vlissingen het inspirerende event "Van Land naar Lunch" plaats. Boeren, koks, ondernemers en beleidsmakers komen samen om te ontdekken hoe ze via de korte keten kunnen bouwen aan een eerlijker, gezonder en duurzamer voedselsysteem.

© ZMF

Tijdens dit middagprogramma op de HZ University of Applied Sciences draait alles om verbinding en inspiratie: tussen biologische boeren en koks, tussen onderwijs en praktijk, tussen beleid en uitvoering. Met inspirerende voorbeelden uit Zeeland én Zuid-Holland, een interactieve werkvorm en natuurlijk: lokaal lekkers om te proeven.

Programma
12:00 – 12:30
Een gezonde, plantaardige lunch

12:30 - 12:40
Opening evenement

12:40 – 13:00
De samenwerking tussen Plantalia en HZ uitgelegd

13:00 – 13:30
Sara McCutcheon over biologische catering in het provinciehuis van Zuid-Holland

13:30 – 14:15
Panelgesprek tussen boer, kok en ondernemer

14:15 – 14:30
Koffiepauze met biologische hapjes

14:30 – 14:45
Inzichten vanuit de HZ opleiding Food, Business & Innovation

14:45 – 16:00
De werkvorm Van Land naar Lunch, waarin we samen de voedselketen in kaart brengen

16:00 – 16:15
Terugkoppeling; wat is er opgehaald?

16:15 – 16:30
Matchmaking tussen boer, kok en ondernemer

16:30 tot einde
Netwerkborrel met biologische hapjes

© ZMF

Of je nu biologische of natuur inclusieve boer bent, (horeca)ondernemer, student of beleidsmaker: jouw rol in de voedselketen doet ertoe. Kom meedenken, proeven en verbinden!

Datum:
Dinsdag 23 september 2025

Tijd:
12:00 – 17:00 uur (inloop met lunch vanaf 12:00)

Locatie:
HZ University of Applied Sciences, Edisonweg 4, Vlissingen

Klik hier om je aan te melden

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer