Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF'ers op Gastvrij Rotterdam 2025

Tholen - Van 22 t/m 24 september 2025 stond Ahoy weer op de kaart voor heel Horeca Nederland met de Gastvrij Rotterdam. Een hele lading Vakwedstrijden in alle takken van sport binnen de horeca en wederom meer dan 500 exposanten brachten weer heel wat horecaondernemers vanuit het hele land samen naar deze horecabeurs. De 12e editie van deze 3 daagse vakbeurs bracht ook dit jaar weer ruim 20.000 bezoekers naar Ahoy, waarmee de beurs opnieuw een groei liet zien.

© Andrea van den Hoven | UienNieuws.nl
Bij Cresco troffen we Marisca en Mitchel Prins, de 4e generatie in micro greens in een nieuwe stand

Ook dit jaar was er een groene route, een duurzaamheidspaviljoen en zelfs een biologische route "bomvol smaak". Deze plant based en duurzame initiatieven groeien letterlijk als paddenstoelen uit de grond. Veel bedrijven spelen tegenwoordig in op de plantaardige trend, want snacks op basis van groenten en dan vooral ook vegan is echt de trend op dit moment. O.a. bij Cas en Kas en Ajuma bestonden de bitterballen niet meer vlees, maar enkel uit groenten en granen.

© Andrea van den Hoven | UienNieuws.nl
Quik's Potato Products met het complete team: Janne van Rangelrooij, Corine van der Zalm, Kees van Veldhoven, Marco van Helden, Kees van den Burg, Dave Kanters en Quint van Veldhoven

Cresco was opnieuw op de beurs en had uitgepakt met een hele nieuwe stand. En op het gebied van aardappelen, groenten en fruit was er ook weer veel moois te zien. Specialty agf producten voor de topcuisine bij Rungis, nieuwe ideeën voor de een frietje in de horeca bij Quiks en nieuwe producten en verpakkingen bij Peka, Boerderij Friet, en ook AGF Siere was met hun overzeese fruit en groenten nieuw op deze beurs aanwezig dit jaar. Zeeuwse Zon is vanaf deze week ook landelijk verkrijgbaar en had de introductie op de beurs met hun I love Holland sappen en frisjes lijn.

© Andrea van den Hoven | UienNieuws.nl
Het paddenstoelen team van FME sinds lange tijd weer te zien op Gastvrij. op de foto: Matthijs Verburg en Luc van den Aker

Ook op bio gebied kon men het hart ophalen, bijna alles is tegenwoordig wel in biologisch te krijgen. Van kaas tot brood en snacks en patisserie, maar wat echt opviel wat de grote hoeveelheid kombucha aanbieders, een vervanger voor bijvoorbeeld de bob op een feestje, maar zeker ook in de goede restaurants tegenwoordig staat een mooie kombucha in het bob arrangement op de kaart.

© Andrea van den Hoven | UienNieuws.nl
Van Meesterlijke Soep en Soupy op de beurs: Jan Schipper en Leonard de Vries met de allerlekkerste verse soepen voor horeca en versspecialisten

Klik hier voor de fotoreportage

Gerelateerde artikelen → Zie meer