Uientelend en verwerkend Nederland was op 20 januari weer verzameld in De Meerpaal in Dronten
Verschillende telers hadden weer hun uiterste best gedaan in de strijd om de mooiste bewaarui
De mooiste bewaaruien waren van André Harpe, Harry Schreuder en Peter Burgler
Opening door de voorzitter van de LNCN Mark Brantjes
Chris de Visser van PPO-AGF Wageningen UR ging in op de fysiologie van uien, spannender gezegd: het geheime leven van de ui
Gevolgen van later zaaien en meer planten
Huub Kasius van AgroVent riep op om bij de uienbewaring niet de temperatuur, maar de relatieve luchtvochtigheid (RV) als uitgangspunt te nemen.
Piet van Liere nam de aanwezigen mee op reis naar Senegal en Brazilie
Sprekers Chris de Visser, Huub Kasius en Piet van Liere
Maas van den Heuvel van de Noteringscommissie
Gerard Bleuming van Ten Brinke
Ian Hall en Enno Wiebiawnka van Profytodsd
Het team van Flevotrade met Tina Stuart, Ronald Velthuis, Jacob van der Heijden, Piet, Marielle en Suzan van Liere
Arjan van Ramshorst van Van Liere op bezoek bij Theo Driessen en André Boot van Hazera
Wim-Jan Brasser, Jan de Koning en Mathijs Beije van De Groene Vlieg
Lukas Wolf van AgriVer
Anton Bom, Johan Aarnoudse en Bauke Lettinga van Van Iperen
Freek van er Have, Rinus van den Berge, Jan Franje en Rinus Wisse
Angélique Ente en Brenda Schmidt van De Groot & Slot
Adriaan Dek en collega van Delta Gigant. Ze namen lekkere bolussen mee
Bas Bouhuijzen, Mees de Lorm en Lennert van Arenthals van Seminis
Fred Schra van Omnivent
De dag werd goed bezocht, hoofdzakelijk door telers uit het noorden en handelsbedrijven uit het hele land
Kees Hoogzand van Hoza Zaden
Bram van Staalduinen van Enza Zaden, Kees Broersen en Luc Remijn van Delphy
Gezinus Knijp en Marcel Strating van ING
Andres Verwij van Vereinigte Hagel
Tolsma / Grisnich
En natuurlijk de traditionele Hachemaaltijd
Opscheppen maar
Syngenta
Agrovent
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.