Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Voedselveiligheid

Consultant Nanning Wouda ziet dat AGF-bedrijven worstelen met residuen, documentatie en houdbaarheid

"Problemen ontstaan vaak al bij de bron en dan kun je ze later niet meer makkelijk oplossen"

Voedingscentrum: "Zorgen gewasbeschermingsmiddelen begrijpelijk, maar blijf wel groenten en fruit eten"

NVWA: 97% residuen op voedsel binnen wettelijke norm

RASFF waarschuwt voor te hoge concentratie cadmium in Belgische uien