Interview Drew Reynolds (Total Produce) deel I

"Traditionele kortetermijnrelaties niet langer voldoende in Europese retail"

De Ierse multinational Total Produce heeft een grote organisatiewijziging doorgevoerd de afgelopen maanden door 35 technische managers uit heel Europa samen te brengen, van zowel bestaand personeel als nieuwe medewerkers. Dit betreffen kwaliteitexperts, landbouwkundigen en klantexperts."Maar erg weinig bedrijven voegen dit pan-Europese aspect toe aan hun business. Deze nieuwe structuur stelt ons in staat om toegevoegde waarde te creƫren", vertelt directeur Jelger de Vriend van Total Produce Direct. "We hebben experts bij elkaar met een grote knowhow hebben van de hele fruitketen - van houdbaarheid tot productie, ontwikkeling van nieuwe rassen en verpakkingen - die direct met de klanten spreken."

"Elke markt is uniek en elke consument heeft verschillende eisen. Total Produce Direct is nu in de positie om met consumenten, klanten en zaadveredelingsbedrijven in verschillende landen te praten om het het juiste product te produceren", zegt Jelger de Vriend. "De Britse markt heeft traditioneel een sterke focus op het technische management van AGF. Het is een unieke kans om die expertise beschikbaar te maken voor andere bedrijven in de groep."


Drew Reynolds

Drew Reynolds leidt het technische team en heeft uitgebreide informatie met de Britse retailers. Hij werkt nauw samen met de partners van Total Produce in de teelt, en de klanten in retail en foodservice. "Traditionele kortetermijnrelaties zijn niet meer voldoende in de Europese retail", zegt Drew. "Total Produce voert nu duurzame partnerships in met retailers en telers. Dat is in onze optiek de enige manier om de kwaliteit van onze producten te verbeteren met een volledige traceerbaarheid."

Morgen volgt deel II van het interview op deze site

Voor meer informatie:
Samreen Ibrahim
Total Produce Direct
Tel: +31(0)6 835 279 73
Email: sibrahim@totalproduce.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven