Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Positieve stemming op Horecabeurs 2014

Op de de 51e editie van de Horecabeurs 2014 in Goes heerste de afgelopen week een positieve stemming. Zo'n 150 exposanten waarvan 30 compleet nieuwe toeleveranciers hadden zich naar Goes begeven voor de jaarlijkse Horecabeurs. Publiekstrekkers waren dit jaar onder andere het Hanos Kook Theater en de focus op biologisch eten.

Samen met het Scalda College had Ard van der Kreeke van 't Hof Welgelegen uit Middelburg een speciaal biologisch plein ingericht, waarbij de koks met alle uitgestalde producten hun gang konden gaan, ook was er hier een kookwedstrijd voor studenten van het Scalda.
Aan de andere kant konden bekende chef-koks uit de horecawereld het Hanos kooktheater betreden voor een kookdemonstratie van de fijnste culinaire gerechten: Inter Scaldes uit Kruiningen, Scherp uit Middelburg en Mijn Keuken uit Wouw lieten zien wat culinaire kunst is.
 
AGF'ers op de beurs waren ook positief gestemd. De horeca trekt weer wat aan en door het mooie weer de afgelopen weken komt het seizoen al lekker op gang.
Een kleine 10.000 bezoekers is ondanks de zon de afgelopen dagen naar Goes gekomen en dat is heel mooi.

Hieronder een impressie van de AGF bedrijven op de beurs.
 
Verstegen Spices & Sauces met Cor Peters en Leonie Boog.
Verstegen is een van de weinige bedrijven in de wereldwijde specerijenwereld met een MVO prestatieladder-4 certificering en kan over elk kruid of specerij vertellen bij wie en waar het precies vandaan komt.
 
Op deze beurs een nieuwe lijn van Verstegen met Chilies en mixen uit Peru
 
Corné Peijnenburg van Van Gelder had ook weer een mooie AGF-presentatie
 
Aviko Oerfriet
Marco Hellebrand van Aviko bakte ze bruin
 
Ook Emile Schermers van Farm Frites kon er wat van...
 
Ger Klarenbeek van McCain had even een korte bakpauze
 
McCain heeft ook BIO Frites
 
Elger Wiersma van Schulp
 
Schulp had ook de biologische Help lijn meegenomen inclusief de Rode Biet variant
 
Pieter van RemoFrit en Mike en Jacco van Verskoop.nl
 
Allemaal verkrijgbaar bij Verskoop.nl
 
nieuw product van Marc de Visser: "Frooza Fruit Slushy"
 
Ard van der Kreeke van 't Hof Welgelegen had een heel biologisch plein opgezet met een complete keuken, kippen, een strand, kortom gezelligheid!
 
Jens Robert Baan stond met de Koppert Cressen op de beurs
 
Een nieuw gezicht: Jan Kruijsse van de Zeeuwse Zeewierhandel had samen met Spennekot en Yourwell een stand betrokken omdat zij samen een bedrijf in Zeeuws zeewier zijn gestart
 
Theo Bos van Woertman Nederland had weer luxe sinaasappelpersen meegenomen
 
Mooie presentatie van Hanos AGF
 
AGF was tussen alle friet en snacks gelukkig weer in vele varianten en met prachtige uitstallingen te vinden. De groe(n)ten en tot volgend jaar weer!