Belgisch bedrijf slaat vleugels uit naar Nederland

Inventaris Terrapoint naar RTL Patat

De volledige inventaris van Terrapoint bv uit Breskens is gekocht door de familie Tanghe, bekend van RTL Patat uit Lauwe in België. Dit bedrijf in de aardappelmarkt slaat hiermee haar vleugels uit naar Nederland en zal spoedig onder de bekende naam Terrapoint bv de activiteiten voortzetten en uitbouwen.

De familie Tanghe uit Lauwe in België is gekend en actief in de aardappelmarkt met hun bedrijf RTL Patat. De jonge generatie staat in de persoon van Remy Tanghe te trappelen om hun vleugels verder uit te slaan en om de uitstekende naam als belangrijke speler in de aardappelmarkt in België en nu dus ook in Zuidwest Nederland uit te bouwen. De nieuwe eigenaren zullen samen met Daan Dees van Terrapoint hun ervaring en uitgebreide netwerk in de aardappel- en uienhandel blijvend inzetten om op de locatie in Breskens net zo succesvol te worden als in België.

De combinatie van ruime ervaring, de logisch op elkaar aansluitende werkgebieden en de uitstekende toegang tot een groot aantal markten voor aardappelen en uien leiden tot een efficiënte bedrijfsvoering en een grote slagkracht in een omvangrijk en belangrijk aardappelgebied. Beide bedrijven zullen elk hun eigen karakter en uitstraling hebben en behouden maar kunnen ook samen optrekken in de markt om forse volumes aan te bieden voor zowel export als industrie. De komende periode zal de exacte invulling pas duidelijk worden. We informeren u daar zo snel mogelijk over .

Voor meer informatie:
Rik Tanghe 0032-475249690
Remy Tanghe 0032- 499536888
Daan Dees 0031-651047962
info@rtlpatat.be
info@terrapoint.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven