Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse team met Eric Moerdijk (Monie) 10e op Staplercup 2014

Het Nederlandse team heeft 19 september jl. een 10e plaats behaald tijdens de Internationale Staplercup in Aschaffenburg (Duitsland). Het team uit Nederland bestond uit Theo Mankor, Arno van Meulenaarsgraf en Eric Moerdijk.



Tijdens het evenement moesten de deelnemers meerdere parcours rijden op diverse Linde-trucks, waaronder een R16 reachtruck, een H30 diesel heftruck en een E 20 elektrische heftruck.

Het niveau van de deelnemers is elk jaar hoger, en ook het deelnemersveld tijdens deze jubileum editie was groter. Ten opzichte van vorig jaar deden er 4 nieuwe landen mee, waaronder China en Rusland. Helaas kon het Nederlands team de prestatie van vorig jaar, een mooie 2de plek, niet evenaren. Maar met een 10e plek in dit sterke deelnemersveld kan iedereen terugkijken op een mooi evenement.



De mannen van het "MotracLinde Dream Team'' zijn in het dagelijkse leven werkzaam bij klanten van de Almeerse Linde-importeur: Arno van Meulenaarsgraf en Theo Mankor bij Fetim in Amsterdam en Eric Moerdijk bij Monie Nieuwdorp B.V in Nieuwdorp.



De Staplercup is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door de Duitse heftruckfabrikant Linde. Inmiddels is dit kampioenschap, dat ooit begon als hét Duitse kampioenschap heftruckrijden, uitgegroeid tot een international evenement. Dit jaar werd de Staplercup voor het 10de jaar georganiseerd.

Naast de wedstrijd voor de teams was er voor de snelste chauffeur uit elk landenteam de mogelijkheid om zich te kwalificeren voor de individuele cup. Voor Nederland deed Arno van Meulenaarsgraf hieraan mee en werd 15e.

Publicatiedatum: