Het optimaal afstemmen van vraag en aanbod

SI Foodware van Schouw: 1700 gebruikers van 70 AGF-bedrijven

Succesvol ondernemen in de turbulente AGF-markt betekent de uitdaging aangaan met tijd (snelheid en houdbaarheid), logistiek (transport en traceerbaarheid) en kwaliteit. Retailers en consumenten worden steeds kritischer en stellen hogere eisen waarin ze meer en meer worden ondersteund door wetgeving vanuit de overheid. Het optimaal afstemmen van vraag en aanbod vraagt dus ook steeds meer van uw ERP-pakket. Met de ontwikkeling van SI Foodware AGF heeft Schouw Informatisering ingespeeld op de toegenomen eisen aan uw systeem.

SI Foodware AGF is een bedrijfsbrede software oplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV, die volledig door Schouw Informatisering is ontworpen voor het optimaal afstemmen van vraag en aanbod bij AGF-bedrijven. De oplossing is tot stand gekomen door onze AGF-specialisten in nauwe samenwerking met onze AGF-klanten. De doorontwikkeling van de oplossing vindt plaats in overleg met de autonome SI Foodware Gebruikersvereniging.

Ter promotie van dit nieuwe product organiseert Schouw Informatisering een tweetal events:

  • Het Schouw AGF Seminar op woensdag 11 maart 2015 bij Microsoft op Schiphol. Tijdens een dagvullend programma gaan we op strategisch niveau met een gastspreker, forumdiscussies en break-out sessies in op de huidige ontwikkelingen en de toekomst van ICT in de AGF-branche. Meer weten? Stuur dan een mail naar fbolt@schouw.org
  • SI Foodware AGF live demonstratie op donderdag 26 maart 2015 in Etten-Leur. Bent u benieuwd waarom 70 AGF-bedrijven met in totaal 1700 gebruikers voor Schouw kiezen en wat de software voor uw bedrijf kan betekenen? In een middag tonen we u de meest geavanceerde AGF-handelsoplossing die verkrijgbaar is. Programma en inschrijven.

Daarnaast bieden we u graag de mogelijkheid om de 20-pagina tellende SI Foodware AGF-brochure te bestellen. Wilt u een fysiek exemplaar ontvangen? Stuur dan een mail naar fbolt@schouw.org

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven