Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 en 15 december, Den Bosch

Mikrocentrum lanceert nieuw AgriFoodTech evenement

Mikrocentrum organiseert op 14 en 15 december in Den Bosch de eerste editie van AgriFoodTech. Dit is een vakbeurs met congres rond technologische innovatie, expertise-ontwikkeling en samenwerking in de AgriFood-waardeketens.

Technische innovatie verandert in steeds sneller tempo de wijze waarop voeding waarde kan genereren voor menselijke en dierlijke gezondheid, voedselproductie en voedselkwaliteit wordt georganiseerd maar ook hoe voedsel zijn weg vindt naar uiteindelijke consumptie. Nieuwe businessmodellen doemen op. De sector wil meer waarde bieden aan de consument en de maatschappij – in termen van kwaliteit en beleving, gezondheid en duurzaamheid, groei en voedselzekerheid. Uiteraard gaat het ook om meer waarde voor de bedrijven. Denk aan onderscheidend vermogen en uiteindelijk omzet en winst. Momenteel bedraagt de markt voor AgriFoodTech ongeveer 17 miljard euro, maar deze heeft de potentie om te verdubbelen. Kansen te over dus voor de sector, maar hoe die te grijpen? Deze vraag staat centraal op het nieuwe evenement van Mikrocentrum.

Lees meer op MetaalNieuws
Publicatiedatum: