Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Het geheim van de Big Green Egg

Good Food & Agrimarketing Tour: 9 juni

Op 9 juni organiseert de NIMA Community Food & Agrimarketing zijn eerste bijeenkomst van de nieuwe Good Food & Agrimarketing Tour. Deze Tour staat in het teken van de groei van Big Green Egg, een buitenkooktoestel. Dit 'grote groene ei' doet het goed in ons land. Interessant om te weten hoe de makers dat voor elkaar hebben gekregen, zeker in een tijd waarin vleesconsumptie steeds meer onder druk staat.

Voor de Good Food & Agrimarketing Tour deelt Big Green Egg op 9 juni zijn verhaal met je (marketeers, communicatiemanagers en andere geïnteresseerden). Je krijgt inzicht in de 'why, how and what' en de visie van Big Green Egg op gezonde voeding in relatie tot meer buiten leven.

De bijeenkomst vindt plaats op de golfbaan van BurgGolf in Zoetermeer. Omdat food natuurlijk centraal staat voor Food & Agrimarketeers, wordt er bij iedere Good Food & Agrimarketing Tour een dinerbuffet verzorgd, waarin ook een bijzonder product of bereidingswijze centraal staat. Op 9 juni zal topkok Leonard Elenbaas zijn kunsten vertonen op de Big Green Egg.

Programma

16.00 ontvangst
16.30 het verhaal achter Big Green Egg door Romélia Schwarzkächel
17.30 discussie
17.45 borrel
18.30 uitleg proeverij door topkok Leonard Elenbaas
18.45 aanvang dinerbuffet / proeverij
20.00 afsluiting
 
Golfclinic
Omdat het evenement op een golfbaan plaatsvindt, is er nog genoeg tijd om nog even een balletje te slaan. Geïnteresseerden (minimaal 8 personen) kunnen vanaf 14.00 uur meedoen aan een Golfclinic. De kosten bedragen € 30 en zijn voor eigen rekening.

Inschrijven kan via: www.nima.nl/evenementen/big-green-egg

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven