Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beijing, 30 oktober - 1 november

Handelsbeurs China FVF opent deur naar Chinese markt

Van 30 oktober tot 1 november zal in Beijing de achtste editie van de handelsbeurs China International Fruit & Vegetable Fair (ChinaFVF) gehouden worden. De beurs behoort tot één van de grootste internationale evenementen voor de Chinese AGF-sector.

Meer dan 200 exposanten uit 20 verschillende landen zullen aanwezig zijn om hun producten te presenteren aan de Chinese markt. Daarnaast zullen 180 binnenlandse producenten en coöperaties nieuwe producten en rassen tentoonstellen. Alle deelnemende bedrijven beschikken over een door de Inspectie-en Quarantainedienst AQSIQ goedgekeurde exportvergunning. 

Kopers en leveranciers vanuit heel China en het buitenland, waaronder Thailand, het Midden-Oosten, Rusland en Oekraïne zullen samenkomen om te netwerken. Op de beurs zullen bovendien Chinese importeurs, groothandelaren, retailers en e-commerce bedrijven aanwezig zijn, evenals binnen- en buitenlandse zaad- en plantagebeheerbedrijven en bedrijven op het gebied van logistieke dienstverlening en verpakking.


Foto genomen tijdens ChinaFVF 2015

Tijdens de beurs zal een Fresh Conference gehouden worden waarbij actuele zaken zoals nieuwe fruitrassen, exporttrends, China's landbouwbeleid en de Chinese retailmarkt aan bod zullen komen.

ChinaFVF kan voor internationale bedrijven een eerste stap betekenen voor het betreden van de Chinese markt of om hun activiteiten op de Chinese markt uit te breiden. Het is de gelegenheid om kennis te maken met de Chinese AGF-sector, geïnformeerd te worden over de nieuwste ontwikkelingen en vertegenwoordigers van het AQSIQ te ontmoeten. 


Voor meer informatie:

Becky Liu
China FVF (China Int'l Fruit & Vegetable Fair)
www.chinafvf.com
Phone: +86 1088 1022 53
Cell: +86 1368 1207 398
Email: liuding@chgie.com 
Publicatiedatum: