P. Looije Verpakkingen bestaat 15 jaar

Feest bij P. Looije Verpakkingen. De specialist in het om- en verpakken van groente en fruit viert op 1 september 2016 haar vijftiende verjaardag. Bij deze speciale gelegenheid hoort een bijzonder verhaal. Piet Looije, directeur van P. Looije Verpakkingen, herinnert zich de start van het bedrijf nog als de dag van gisteren en neemt u online mee in zijn ondernemersreis. Hierin leest u onder andere dat hij op 16-jarige leeftijd al verkozen werd tot loodsbaas en wat zijn drijfveren al die jaren zijn geweest.
Toen al droomde hij ervan een toonaangevende speler in de AGF-sector te worden. Vanaf het begin probeert hij voorop te lopen in de ontwikkelingen van doordachte verpak- en ompakmogelijkheden. "Dat lukt ons tot op de dag van vandaag erg goed," aldus Piet. "De innerlijke kracht waarmee ik het bedrijf gestart heb, is nog altijd in de bedrijfsvoering terug te vinden."

Boilerplate:
P. Looije Verpakkingen is specialist in het om- en verpakken van groente en fruit. Met een team van ruim zeshonderd gemotiveerde uitzendkrachten staat zij 24/7 voor haar klanten klaar.

Voor meer informatie:
P. Looije Verpakkingen
Honderdland 177
2676 LT Maasdijk
T: 0174 52 32 02
www.looijeagf.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven