Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Fotoreportage Potato Europe 2016Tholen - Onder warme omstandigheden vond op 14 en 15 september de Potato Europe plaats in het Noord-Franse Villers-Saint-Christophe. Hoewel de Franse Potato Europe wordt gezien als de minst internationale van de vier landen - Nederland, Duitsland en België zijn de komende jaren weer aan de beurt - kwamen er weer duizenden aardappeltelers en handelaren op het evenement af.


De Nederlandse ambassadeur in Frankrijk Ed Kronenburg (rechts) en Cindy Hijdra van de landbouwbraad (tweede van links) kwamen een kijkje nemen op de beurs. Verder op de foto: Jan Gottschall (NAO), André Adamse (Schaap Holland), Dick Hylkema (NAO), Hans Geling en Gesly Slomp (beide Schaap Holland)


Waar bij de andere edities veel standhouders in grote centrale hallen staan, speelt de Franse beurs zich vooral in de buitenlucht - in dit geval in het zonnetje - af, waar de 300 standhouders in voornamelijk kleine tentjes stonden opgesteld. Daarnaast werd het evenement op een demonstratieterrein van 24 hectare compleet gemaakt met conferenties, rooidemonstraties, inschuur- en optische sorteerlijnen.


Vanaf linksboven met de klok mee: Warnez, Tomra, Agro Businness Connection / Flevostar Potato en ERC


Volgend jaar vindt de Potato Europe plaats op 13 en 14 september in Emmeloord. De Nederlandse standhouders waren als vanouds goed vertegenwoordigd. Wij hebben de aardappelhandel gerelateerde bedrijven voor jullie op de foto gezet.

Klik hier om de foto's te bekijken

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven