Fotoreportage MFC-Event 2016: automatiseringsprocessen en voedselveiligheid

Tholen – Hoe ziet de voedselverwerkende fabriek van de toekomst eruit? Hoe blijf je relevant als retailer in een razendsnel veranderend landschap? Tot op welk niveau dringen automatiseringsprocessen door in ons dagelijks bestaan? Hoe kunnen voedselproducerende bedrijven hun product optimaal beschermen en voedselveiligheid garanderen? Deze en andere vragen kwamen uitvoerig aan bod op het MFC-Event in Gorinchem. Hoewel het evenement zich profileert als hét kennis- en netwerkevent voor de vlees-, vis- en kaasindustrie in Nederland en België, boden veel van de aanwezige bedrijven ook maatoplossingen voor de AGF-industrie. Zo ook de lezingen.


Voorwoord bijeenkomst van Heidi Copray van Copray Communicatie en Media.

Het MFC-Event, een tweedaags congres op 19 en 20 september, stond in het teken van lezingen met als overlappend thema 'voedselveiligheid en hygiëne'. Binnen dat kader passeerden een zestal begenadigd sprekers de revue, elk met zijn of haar eigen invalshoek. De bezoekers werden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen en voorzien van niet-alledaagse kennis op dat gebied. Vanuit een architectenbureau, een trendwatcher, een automatiseringsdeskundige, het bankwezen, een biotechbedrijf en een veiligheidsexpert werd het publiek uitgedaagd mee te denken met de vragen van morgen.


Lezing door Rob Creemers, trendwatcher. Kunstmatige intelligentie en robotisering, wat betekent dat voor de industrie?

Tussentijds kon het toegesnelde publiek ook kennismaken met bedrijven die op enigerlei wijze betrokken zijn in de AGF-wereld. Onder meer een machinefabrikant, een verpakkingsmiddelenproducent, specialisten in de verwerking van allerhande foodproducten en een opleidingsinstituut gaven acte de présence op het event.


V.l.n.r.: Frederiek Muller, Herman Bessels & Gert de Vries van Bessels Architekten & Ingenieurs b.v.

Benieuwd welke sprekers en bedrijven aanwezig waren?
Bekijk de fotoreportage hier.

De komende dagen meer over de lezingen op het congres.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven