Fotoreportage MFC-Event 2016: automatiseringsprocessen en voedselveiligheid
Voorwoord bijeenkomst van Heidi Copray van Copray Communicatie en Media.
Het MFC-Event, een tweedaags congres op 19 en 20 september, stond in het teken van lezingen met als overlappend thema 'voedselveiligheid en hygiëne'. Binnen dat kader passeerden een zestal begenadigd sprekers de revue, elk met zijn of haar eigen invalshoek. De bezoekers werden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen en voorzien van niet-alledaagse kennis op dat gebied. Vanuit een architectenbureau, een trendwatcher, een automatiseringsdeskundige, het bankwezen, een biotechbedrijf en een veiligheidsexpert werd het publiek uitgedaagd mee te denken met de vragen van morgen.
Lezing door Rob Creemers, trendwatcher. Kunstmatige intelligentie en robotisering, wat betekent dat voor de industrie?
Tussentijds kon het toegesnelde publiek ook kennismaken met bedrijven die op enigerlei wijze betrokken zijn in de AGF-wereld. Onder meer een machinefabrikant, een verpakkingsmiddelenproducent, specialisten in de verwerking van allerhande foodproducten en een opleidingsinstituut gaven acte de présence op het event.
V.l.n.r.: Frederiek Muller, Herman Bessels & Gert de Vries van Bessels Architekten & Ingenieurs b.v.
Benieuwd welke sprekers en bedrijven aanwezig waren?
Bekijk de fotoreportage hier.
De komende dagen meer over de lezingen op het congres.