De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kijkt terug op een zeer succesvolle vierde editie waarin met 360 exposanten en 10.584 bezoekers tal van records werden gebroken. Het aantal exposanten steeg met maar liefst 90 ten opzichte van een jaar eerder. Het programma was met 140 onderdelen verspreid over drie beursdagen uitgebreider dan voorheen.
Ook presenteerde de horecavakbeurs veel nieuwe initiatieven, zoals het Schmidt Zeevis Restaurant, de uitreiking van de AD Gouden Pollepel, het Echt Rotterdams Collectief met innovatieve chefs en horecaondernemers uit de regio en de ontbijtsessies van Touch Activation Marketing en Foodproof met een focus op de Belgische foodservice markt.
Klik hier voor de fotoreportage van de AGF'ers op Gastvrij Rotterdam
"Het klantcontact is heel goed, een hoog restauratief niveau, dit is voor ons echt een hele goede beurs. Op ons versplein laten wij onze kwaliteiten met vis, vlees, wild, gevogelte en de AGF zien. Wij willen juist de mensen inspireren en laten zien wat je allemaal met leuke, kleine producten kan doen zodat restaurants zich op de werkvloer kunnen onderscheiden", vertelde Angelique Kors namens Bidvest DeliXL.
Gastvrij Rotterdam 2017
De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Meer informatie is te vinden op www.gastvrij-rotterdam.nl.
Klik hier voor de fotoreportage van de AGF'ers op Gastvrij Rotterdam
Foto's: Andries Gunter


Abonneren
Vacatures
"Tweetende tuinders"
Top 5 - gisteren
- 2.500 bezoekers op Open Dag CZAV/Rusthoeve
- Dripirrigatieproef (15 hectare) dit jaar gecombineerd met fertigatie
- Uit de oude doos: Jonika
- "Onze fabrieksvloer spreekt voor zich: je ziet meteen dat het hier schoon is, ondanks de grote volumes die we verwerken"
- "Ondanks recordexport is de stemming op de uienmarkt nagenoeg het hele seizoen flauw geweest"
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- "Redelijke vraag, groot aanbod en zenuwachtige telers op uienmarkt"
- "Weinig eer te behalen op de uienmarkt"
- Nieuwe kistenbewaarplaats voor bio-uien in Zeewolde
- "Met gesneden uien zetten we een verdere stap in het convenienceprogramma"
- WeGrowOrganic presenteert nieuwbouw tijdens open dag met vakbeurs: 11 juni
Weer
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2020-05-29 "Van het ene uiterste naar het andere"
- 2018-05-09 Beste Groentenrestaurant 2018 bekendgemaakt
- 2018-04-20 Wortelen bereiden in de magnetron
- 2018-03-23 Gezonde zwemkantines zijn goud waard
- 2018-03-07 Fotoreportage Horecabeurs Goes
- 2018-01-12 Fotoreportage AGF'ers op Horecava
- 2018-01-03 Je eigen robot die dagelijks een verse maaltijd bereidt
- 2017-11-27 Britse cateraar roept sector op klasse 2 AGF in te kopen
- 2017-09-27 "De ZARA van gezond fastfood"
- 2017-09-21 Fotoreportage AGF'ers op Gastvrij Rotterdam
- 2017-03-31 Senioren drijvende kracht achter groei foodservice
- 2017-03-15 Fotoreportage AGF'ers op Foodexpo.nl Zeeland 2017
- 2016-12-23 Vijf restauranttrends voor Foodservice 2017
- 2016-12-16 Consumptieplekken continu in beweging
- 2016-09-22 Fotoreportage AGF'ers op Gastvrij Rotterdam
- 2016-05-06 Kruiden uit de muur in Poolse kookstudio
- 2016-04-29 Verse voeding aan huis dankzij slimme koelbox
- 2016-03-09 Fotoreportage AGF op Food Expo Zeeland
- 2015-12-18 Vitam zorgt voor meer Nederlandse AGF in campusrestaurants
- 2015-10-16 Burger King laat oog vallen op Quick