Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Junior Kwaliteitscontroleur AGF

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles van groente en fruit.
Altijd al willen weten hoe groente en fruit met de juiste kwaliteit bij de consument komt? Wil jij daar een bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder ook als je geen enkele ervaring hebt! Voor ons jonge en dynamische team zoeken wij een junior kwaliteitscontroleur. In teamverband maak je kennis met groente- en fruitproducten en leer je de vaardigheden om de kwaliteit daarvan te beoordelen. Je wordt begeleid tot het moment dat je de werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren.


Junior Kwaliteitscontroleur AGF


Als Kwaliteitscontroleur AGF weet jij als geen ander dat het eten een hele reis heeft afgelegd, voordat het op je bord terechtkomt. En dat er veel moet gebeuren om het eten tijdens die reis lekker en veilig te houden. Wij willen dat iedereen onbezorgd kan genieten van goed en veilig eten. Bekijk hoe Ludo iedere dag impact maakt met zijn werk als Keurmeester.


Dit ga je doen

 • Kwaliteitscontroles van groente en fruit;
 • Controle op naleving van richtlijnen, wet- en regelgeving en klantwensen;
 • Maken van kwaliteitsrapporten;
 • Beantwoorden van (kwaliteits)vragen over producten;
 • Adviseren over bewaring en opslag van producten.


Dit breng je mee

 • Je bent enthousiast, leergierig en een doorzetter;
 • Je houdt van werken met je handen en je hoofd;
 • Je bent stressbestendig, flexibel en zelfstandig;
 • Je beheerst de Nederlandse taal en bij voorkeur ook de Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.


Wat bieden wij jou

 • Begeleiding waarmee we jou alle kneepjes van het vak leren;
 • Uitdaging, afwisseling en verantwoordelijkheid
 • Een informele werkomgeving;
 • Groeimogelijkheden;
 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een leaseauto, laptop en bedrijfstelefoon;
 • Als lerende organisatie biedt Normec Foodcare een continu ontwikkelprogramma waarbij je gestimuleerd wordt om je talenten te ontwikkelen;
 • Daarnaast krijg je toegang tot de Online Academy met keuze uit meer dan 800 opleidingen en trainingen die jij gratis mag volgen op basis van je persoonlijke interesses.


Over Normec Maas Goodacre

Normec Maas Goodacre verricht ruim 20 jaar onafhankelijke kwaliteitscontroles op groente- en fruitproducten. Momenteel werken bij ons 40 mensen, waarmee we tot de grootste in Nederland kunnen worden gerekend. Onze vestigingen in Maassluis en Barendrecht zijn sinds kort samengevoegd in Poortugaal van waaruit wij opereren. Tot onze klanten kunnen wij de hele keten van de AGF-branche rekenen. Van telers, import- en exportbedrijven, overslagbedrijven en retailers. Onze klanten bevinden zich in Nederland, België en in beperkte mate Frankrijk.

Wij besteden veel aandacht aan onze cultuur en ons DNA. De cultuur is open en informeel. Wij vinden de kernwaarden: vertrouwen, verantwoordelijkheid, veiligheid en verbeteren belangrijk. Herken je je in deze waarden? Dan hebben we een match!


Over Normec Foodcare

Normec Maas Goodacre is onderdeel van Normec Foodcare, een organisatie ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Allen met tientallen jaren ervaring. Samen vormen we Normec Foodcare: nummer één kennispartner in testing, inspection & compliance. De werkzaamheden bestaan o.a. uit een etiketcheck, smaakonderzoek maar ook uit laboratoriumonderzoek en QA-werkzaamheden. Normec Foodcare telt ruim 800 medewerkers verdeeld over verschillende disciplines en vestigingen in Europa.


Vacature highlights

Junior
Fulltime
Rijbewijs B


Locatie

Hofhoek 20-48
3176 PD Poortugaal
+31 10 316 88 11


Interesse?


Heb je nog interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via www.werkenbijnormecfoodcare.com/.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Normec Maas Goodacre: [email protected] of 06 46134044 (Emiel Maas)