Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

WDP Investor Event 2016: tour in hart van AGF-sector

WDP bezoekt The Greenery, Bakker Barendrecht en Staay Food Group

Tholen - Naar aanleiding van de recente projecten in Nederland organiseerde logistiek vastgoedspecialist WDP op 11 en 12 een Investor Event van twee dagen. Dag 1 richtte zich op de sourcing en de toegevoegde waarde van logistiek voor de AGF-sector. De groep bezocht de volgende AGF-projecten: The Greenery in Barendrecht, Bakker Barendrecht in Ridderkerk en Staay Food Group in Bleiswijk.

Joost Uwents, CEO van WDP: "Deze tweedaagse tour was een succes en werd gekenmerkt door een mix van mooie presentaties van onze huurders, één-op-één contact met het WDP-team en het bezoeken van onze klanten op locatie. Daarnaast was er een presentatie over hoe wij onze activa in de toekomst zullen commercialiseren door het gebruik van augmented en virtual reality. "Augmented Reality is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt. Bij virtual reality wordt een virtuele werkelijkheid gecreëerd. Hierdoor kunnen wij klanten al voordat iets is gecreëerd, tot in detail laten zien hoe een project eruit gaat zien. Op die manier creëren we een toegevoegde waarde en geven we hen al van tevoren een goed gevoel over een toekomstig project."The Greenery
Het eerste adres was The Greenery aan de Dierensteinweg in Barendrecht. WDP realiseert op de locatie aan de Dierensteinweg een nieuwbouw ter uitbreiding van het bestaande Retail DC van The Greenery. In de nieuwbouw worden ook de logistieke activiteiten van Hagé International, de import-afdeling van The Greenery, ondergebracht. Ten behoeve van de bestaande fustwasserij van Euro Pool System, waar het reinigen van kratten wordt uitgevoerd door The Greenery, wordt een tweede nieuwbouw gerealiseerd. In 2018 zal de consolidatie voor The Greenery worden afgerond en zal er in totaal 65.000 m2 beschikbaar zijn, ontwikkeld door WDP.Bakker Barendrecht

Volgende stop was bij Bakker Barendrecht in Ridderkerk op de Handelsweg. Deze locatie was voor WDP het eerste officiële contract met een bedrijf uit de AGF-sector: de samenwerking met Univeg begon in 2008, waarbij zowel vastgoed werd gekocht in België als in Nederland. WDP investeerde in een grote logistieke locatie die is gevestigd in het hart van de Nederlandse AGF-sector. Er werd ook een volledig nieuwe warehouse gebouwd, met 14.000 m2 voor opslag, logistieke ruimte en kantoor voor Bakker Barendrecht.

Staay Food Group
Laatste bezoek wat betreft de AGF-sector was de Staay Food Group in Alblasserdam/Papendrecht. Dit was het derde bedrijf in de sector die voor WDP koos als vastgoedpartner. In januari dit jaar werd een nieuw magazijn met kantoren opgeleverd. De acquisitie van de bestaande gebouwen en het nieuwe gebouw is onderdeel van een sale en rentback-operatie van WDP. Huurder Staay Food Group ging hiervoor een huurengagement van vijftien jaar vast aan.

www.wdp.eu

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven