PPA start na uien- ook met aardappelpool

PPA Group start vanaf oogst 2017 met de aardappelpool PPA Potato. Samen met aangesloten telers wil PPA Potato, onder leiding van Michel van Oijen, kansen oppakken in de dynamische aardappelmarkt. Volgens Van Oijen liggen daar nog genoeg mogelijkheden voor de individuele teler. Door aardappelen in een aardappelpool coöperatief te vermarkten, biedt PPA Potato een toegevoegde waarde voor zijn telers. Daarnaast wil het bedrijf op deze manier zijn kennis en ervaring met poolbeheer delen.

PPA Group is geen onbekende in de markt. Sinds 1994 heeft het bedrijf ervaring met het vermarkten van agrarische producten. Zo vermarkt PPA Group jaarlijks voor enkele honderden telers hun uien. De uienpool van PPA was de eerste onafhankelijke uienpool van Nederland en bestaat dit jaar 20 jaar.

PPA Group is nog op zoek naar aardappeltelers. Naast de bemiddeling van uien, gaat het bedrijf nu ook in gesprek met telers over het plaatsen van aardappelen in de aardappelpool PPA Potato. Net zoals in de uienpool zijn de kernwaarden flexibiliteit en betrouwbaarheid, zowel voor teler als afnemer, het uitgangspunt. PPA Potato wil dan ook samenwerken met alle partijen die kunnen bijdragen aan een succesvolle aardappelpool.

Het toezicht op de aardappelpool valt onder een poolcommissie. Zij houden toezicht op de verkoop en afwikkeling van de aardappelen in deze aardappelpool.
PPA Group is vooral actief in Zuidwest Nederland en Flevoland.

Voor meer informatie:
PPA
Michel van Oijen
Mob: 06.53.405.740.
info@ppamail.nl
www.ppagroup.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven