Met meerdere ambachten

Group A. De Witte gaat belevingsmarkt van Criée maken

Tholen - De overdekte markthal en winkel Criée in Antwerpen is sinds kort volledig in handen van Group A. De Witte. "Achiel was al jaren eigenaar van de supermarkt en nu heeft hij ook de drie slagers/poelier overgenomen. Alles wordt compleet vernieuwd en ingericht en er komen ook andere speciaalzaken bij, waaronder een visboer, een patisserie en natuurlijk de producten waar wij in zijn gespecialiseerd: een groenten- en fruitafdeling van de hoogste kwaliteit", vertelt Stijn Vermoere, marketingmanager van Group A. De Witte.

Focus op beleving

De vernieuwing van de belevingsmarkt zal starten in februari en zal naar verwachting half 2017 gereed zijn. "We gaan het ombouwen naar een flagshipstore. Het accent zal liggen op verse producten van de beste kwaliteit. Beenhouwers Vermeulen en Roosemeyers en poelier Van de Poel krijgen een nieuwe toog. Er komt mogelijk een andere supermarkt, maar daarover wordt nog overlegd. Beneden komt een wijnkelder en boven een tapas- en koffiebar. De focus ligt echt op de beleving. Alles wat mensen hier kunnen kopen, kan eerst worden geproefd."Stijn geeft aan dat de winkel zo min mogelijk dicht zal gaan. "De werken zitten met name in het restaurant, waar nu de burelen zijn, dus de winkel zelf zal maar een korte tijd gesloten zijn. De rest gebeurt onderwijl." Hij benadrukt dat dit niet betekent dat Group A. de Witte een andere richting is ingeslagen. "Deze markthal is een apart onderdeel. Onze corebusiness blijft groenten en fruit. Achiel ging al jaren naar deze hal en is er verliefd op geworden. Het is dus meer een project naast onze andere activiteiten, waar Achiel heel enthousiast over is."

Op 18 december is er een open zondag in Criée met mooie aanbiedingen van de beenhouwers. Meer hierover kom je te weten in het filmpje hieronder:Voor meer informatie:
Stijn Vermoere

Marketing Manager
Group Achiel De Witte
stijn.vermoere@groupadw.be
www.groupadw.be
www.cibel.be
www.cebon.be

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven