Online onderzoek naar EU groenten- en fruitsector

Een nieuw Europees project zal binnenkort aan Erasmus+ Programma worden gepresenteerd. Het project wordt ge├»ntroduceerd door CSO Italia en de universiteit van Bologna (DISTAL). Ook Freshfel en grote organisaties uit Spanje, Nederland en Duitsland nemen deel aan het project. Het project is ontwikkeld om een profiel te schetsen van Foreign Trade Specialist in Fruit and Vegetables. 

Het project is in Europa begonnen met het verzamelen van de belangrijkste informatie, door een online onderzoek (zie onderstaande link) uit te voeren op mensen die bekend zijn in de sector. Ze willen zien wat de rol, functies, activiteiten en prioriteiten van professionele personen zijn waar een toenemende behoefte naar is. 

Het doel van dit initiatief is om de horizon te verbreden door een samenwerkingsverband te starten. Hierdoor zal de Europese groenten- en fruitsector een grotere concurrent worden voor andere markten. Het onderzoek kan hier gevonden worden. 
 
Voor meer informatie:
Giulio Campana
Area Europa
Tel: +39 051 5883206
Mob: +39 347 1392416

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.