Groentenverwerkingsbedrijf Tuinderij Vers wint Rotterdamse Ondernemersprijs

Tholen - Gisteravond heeft groentenverwerkingsbedrijf Tuinderij Vers uit Brielle de Rotterdamse ondernemersprijs gewonnen. Het bedrijf dat zich bezig houdt met het snijden, mengen en verpakken van groenten en fruit, ontving gisterenavond een oorkonde van de jury van de Rotterdamse Ondernemersprijs in het WTC in de havenstad.


Groentenverwerkingsbedrijf Tuinderij Vers uit Brielle won gisteravond uiteindelijk de Rotterdamse Ondernemersprijs. Bron: Ondernemersprijs 010.

Edwin Noordermeer is een van de drie eigenaren van het bedrijf die de prijs in ontvangst mocht nemen. Hij is ontzettend 'trots en blij', zo geeft hij aan. "Het was een verrassing dat wij bij de laatste drie potentiële winnaars zaten, maar als het dan toch zover is, hoop je toch dat je wint", geeft de eigenaar van het bedrijf aan. "Er waren ook twee andere bedrijven die goed hadden kunnen winnen, maar het is altijd afwachten waar de jury hun voorkeur aan geeft. Uiteindelijk hebben we dus toch gewonnen, die prijs pakken ze ons niet meer af", vertelt Edwin tevreden.

Pieken en dalen
Tuinderij Vers was de enige van de drie overgebleven deelnemers die actief is in de AGF-sector. Zo hielden de andere bedrijven zich bezig met beplaten van de Markthal in Rotterdam en was de andere genomineerde een softwarebedrijf. "Voor de jury was dat ongetwijfeld geen abc'tje", gaat de AGF'er verder. "Volgens de jury hebben wij uiteindelijk gewonnen omdat wij een authentiek familiebedrijf zijn, dat blijft investeren en innoveren. Dat wij deze prijs krijgen is natuurlijk fantastisch, ook omdat het niet altijd vanzelf is gegaan. In de 30 jaar dat wij bezig zijn, hebben wij verschillende pieken en dalen gehad. De brand die wij hebben meegemaakt was toch wel een flink dieptepunt, maar we hebben het altijd overwonnen. Dat we nu winnen is echt geweldig, vooral omdat grote bekende bedrijven ons al voorgingen. Wij horen nu ook in dat rijtje thuis."

Gewoon weer aan de bak
Het groentenverwerkingsbedrijf uit Brielle werkt zeven dagen per week. Ondanks dat gisterenavond om 22.00 uur de uitreiking in Rotterdam plaatsvond, werd er diezelfde avond nog volop groenten gesneden in de fabriek. "Na de uitreiking ging het werk natuurlijk gewoon verder en hebben we groenten gesneden voor Albert Heijn", vertelt Edwin. "Er is natuurlijk wel taart om te vieren dat we gewonnen hebben, maar het werk gaat gewoon door. We zijn met een bus met een gedeelte van het personeel naar Rotterdam gereden, maar niet iedereen kon daar dus bij zijn omdat er ook gewerkt moest worden. Van jezelf weet je altijd dat je het goed doet, maar wanneer je dat van buiten af bevestigd krijgt, is dat toch altijd mooi."

Voor meer informatie:
Tuinderij Vers
Kloosterweg 2
3232 LC Brielle
T: +31 (0) 181 485112
F: +31 (0) 181 485260

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven