Flevostar Potato failliet

Tholen - Gisteren is Flevostar Potato uit Dronten door de Rechtbank Rotterdam in staat van faillissement verklaard. De aandeelhouders willen niet reageren op het faillissement. Vorig jaar zomer maakte de aardappelgroothandel, die 25 jaar terug opgericht werd door Jaap Kodde, nog een nieuwe start met een nieuwe naam en directie.

De nieuwe directeur, William Verhage, gaf toen aan om naast de bestaande activiteiten - het wassen en inpakken van aardappelen voor de binnenlandse markt en export - ook een stuk teelt te willen oppakken in Flevoland, Friesland en Groningen en bij relaties in Zuidwest Nederland om naast de verse markt ook de industrie te beleveren. Toen werd ook het aardappelmerk Williams Potatoes gelanceerd voor afzet in diverse segmenten, zoals krieltjes en frites. Ook de teelt van eigen pootgoed werd een speerpunt binnen het Drontense bedrijf.
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.