's Werelds meest veelzijdige verpakkingsmachine kan tot wel tien verschillende netverpakkingen verwerken.

GirBagger: 10 verpakkingsopties met één machine

Met meer dan 2.600 verkochte exemplaren is de GirBagger van GRUPO GIRÓ misschien wel de bekendste machine bij verpakkers binnen de tuinbouwsector. De GirBagger is de onbetwiste leider en is in vele opzichten een veelzijdige machine:
  • Dankzij de verschillende versies kan een scala aan producten, zoals aardappelen, uien, sinaasappelen, mandarijnen, kiwi's, avocado's, citroenen, appelen en perziken, worden verwerkt. 
  • Een ander kenmerk van de veelzijdigheid van deze machine is de mogelijkheid om elementen of apparaten in te bouwen of aan te sluiten die de kwaliteit van het pakstation verhogen, zoals het intelligente SCS-herkenningssysteem, koppeling aan GirControl Plus, de mogelijkheid om een controleweger CHW-G30 toe te voegen of een geïntegreerd Spotless foliecentreersysteem.
  • De veelzijdigheid van deze machine bewijst zich bovenal door zijn vermogen om 10 verschillende verpakkingstypes te verwerken.

Geen andere machine op de markt is zo veelzijdig. Deze flexibiliteit wordt zeer gewaardeerd door verpakkers en telers omdat zij op deze manier hun investeringen in machines kunnen optimaliseren en ook nog ruimte besparen. Dankzij de vele verpakkingsmogelijkheden zal deze machine de productiviteit van ieder pakstation verhogen. 

Dit is echter nog niet alles want één van de grootste pluspunten van de GirBagger is dat hij meegroeit met de behoeften van de gebruiker. Het is niet nodig om met het duurste en meest complete model te beginnen omdat iedere machine aangepast kan worden aan toekomstige verpakkingseisen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.