Meerderheid Britten wil minder AGF-verpakkingen

Volgens een nieuw onderzoek wil ongeveer 92% van de Britten af van de verpakkingen van groenten en fruit of vindt dat verpakkingen recyclebaar moeten worden. Het onderzoek toont aan dat 68% van het Britse publiek van mening is dat supermarkten alleen producten zouden moeten verkopen waarvan de fabrikant op de verpakking heeft gezet welk percentage van de verpakking recyclebaar is.
 
 
Ongeveer een vijfde van de mensen is het hier niet mee eens en 11% zegt 'het niet te weten'. Ongeveer 48% van de deelnemers vindt dat de gehele verpakking van een product recyclebaar zou moeten zijn. 27% is van mening dat het percentage boven de 75% zou moeten zijn en 11% van de deelnemers denkt dat verpakkingen tussen 75% en 50% recyclebaar zouden moeten zijn.
 
 

Volgens energylivenews.com is 2% van de mensen van mening dat het ze niet uitmaakt of verpakkingen recyclebaar zijn of niet. Plastic recycling in het Verenigd Koninkrijk lag in 2015 waarschijnlijk minder hoog dan de 39% die volgens officiĆ«le gegevens bekend werd gemaakt.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven