Sales team uitgebreid met verkoper Jan Leegwater

Nieuw hoofdkantoor Best of Four op Handelscentrum ZHZ

Telersvereniging Best of Four heeft per 9 juli een nieuw hoofdkantoor. Reden voor de verhuizing is de groei van de organisatie als gevolg van de nieuwe strategie. Het hoofdkantoor is voortaan gevestigd aan Handelscentrum ZHZ 40D in Barendrecht. Directeur Ton van Dalen: "We hebben nu een mooie, representatieve locatie, middenin een gebied waar gezonde voeding centraal staat. We voelen ons hier nu al thuis."Afgelopen jaar heeft Best of Four gewerkt aan een nieuwe strategie. Deze bestaat uit een aantal pijlers, waaronder digitalisering en aandacht voor de omgeving. Ton van Dalen: "Door moderne technieken, werkwijzen en inzichten versterken we de verkooppositie van onze leden." Best of Four is daarom gestart met enkele projecten en nieuwe initiatieven, zoals een digitale verkooptafel, een online community en een onderzoek naar de footprint van de vereniging. Door die groei ging de telersvereniging op zoek naar nieuwe huisvesting: de vorige locatie was te klein geworden.

Zo is het sales team inmiddels uitgebreid met verkoper Jan Leegwater.
Telersvereniging Best of Four - ontstaan uit een fusie van coöperaties Brassica Group, Tradition, Unistar en WestVeg - telt 190 leden die grote afnemers in binnen- en buitenland beleveren. Best of Four regelt voor leden onder meer de afzet, GMO-aanvragen en aanvullende diensten zoals een kredietverzekering.Nieuwe verkoper
Niet alleen in taken is Best of Four gegroeid, maar ook in mankracht. Zo is onlangs Jan Leegwater in dienst getreden als verkoper bij Best of Four. Door het opzetten van een nieuwe afzetmogelijkheid gaat de vereniging een meerwaarde creëren voor haar leden", vertelt Leegwater. "Dat doe ik voor alle Best of Four-leden. Daarbij werk ik nauw samen met onze relatiemanagers, die het contact verzorgen tussen telers en hun afnemers."

Jan is in het verleden actief geweest als accountmanager bij een tweetal exporteurs in groenten en fruit in Noord-Holland. Zijn nieuwe functie bij Best of Four bevalt goed, vertelt hij. "Als verkoper werk ik aan een optimale afzet voor de leden. Dit kan de beste verkoopprijs betekenen, maar bijvoorbeeld ook constante afzet. Door de individuele opzet van Best of Four kunnen klanten ook bij ons terecht voor specifieke productwensen die we direct met de teler kunnen bespreken."
 
Voor meer informatie:
Best of Four
Tel: +31(0)180-622499


 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven