Bresc breidt bedrijfskavel in Werkendam uit

Bresc bouwt aan een compleet nieuw bedrijfspand op de Kop van Brabant in Werkendam. Vanaf heden is ook de omliggende grond van de nieuwbouw gekocht waardoor de gehele kavel in totaal 5 hectare beslaat. Hiermee kan Bresc, als sterk groeiend bedrijf, de komende decennia blijven uitbouwen op de Kop van Brabant.De bouw van het nieuwe pand op de Kop van Brabant verloopt voorspoedig. De verwachting is dat Bresc begin november 2018 geheel over is naar het nieuwe pand in Werkendam, waardoor de huidige locaties in Sleeuwijk en Giessen kunnen worden gesloten.

Bresc is specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaat het bedrijf uit van authentieke pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit, waarbij het zich laat inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.