Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spar introduceert maaltijdpakketten voor 2 dagen

Tholen - De markt van gemaksproducten blijft doorgroeien. Maaltijdpakketten gaven daaraan nog eens een boost en zijn nog niet uitontwikkeld. Onlangs introduceerde Spar een lijn maaltijdpakketten waaronder een pakket met ingrediënten voor twee avondmaaltijden voor 2 personen. "De Spar maaltijdpakketten zijn gericht op kleine huishoudens en geportioneerd, dus no waste", meldt Spar. "De maaltijden sluiten aan op de seizoenen."



4 zomervarianten
Deze zomer heeft Spar 4 soorten maaltijdpakketten beschikbaar die minimaal 200 gram groenten per persoon per maaltijd bevatten. Er zijn 2 varianten met 2 maaltijden in 1 pakket. Een dubbel pakket voor het bereiden van groentenfrites en Italiaanse pasta en een dubbel pakket voor een Zomers stamppotje en Romige pasta (beide €4,99). Daarnaast zijn er 2 duurdere pakketten met ingrediënten voor 1 maaltijd: Frisse couscous salade en Courgette bootjes. Deze pakketten kosten 3,99 per stuk. Alle varianten bevatten hoeveelheden voor 2 personen.



De pakketten worden vermarkt met labels "De groenteboer van Spar" en de dubbele maaltijdpakketten "Recept voor vandaag en recept voor morgen." Smeding Groenten en Fruit is de leverancier van de maaltijdpakketten.
De maaltijdpakketten zijn zowel online als in de Nederlandse winkels van Spar verkrijgbaar.