Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rabo investeerde 4,5 mln euro

Moederbedrijf agf-marktplaats E-Fresh failliet

Het bedrijf achter handelssite eFresh.com, Get Holdings, heeft zijn faillissement aangevraagd. Investeerders zouden zich hebben teruggetrokken, waardoor de internationale activiteiten niet meer konden worden gefinancierd.

Volgens een bericht op Quotenet heeft zittend directeur Eric van ’t Boveneind het bankroet van de onderneming aangevraagd. Uit documenten bij de rechtbank blijkt nog niet dat het faillissement is uitgesproken. Investeerders, waaronder ook de Rabobank, zouden vanwege het economisch klimaat geen geld meer in het bedrijf hebben willen steken.

Het bedrijf was zojuist niet bereikbaar voor commentaar. De telefoon wordt beantwoord door een cassettebandje dat om een voicemail vraagt. Een medewerker van het bedrijf ontkent het bankroet niet.

E-mails aan Hans Robben, die mede-oprichter en algemeen directeur was, worden standaard met een automatisch bericht beantwoord: “Ik ben niet meer betrokken bij Get Holdings”.

Get Holdings is het bedrijf achter eFresh.com. Dat is een internationale handelssite voor de versindustrie. Producenten en afnemers kunnen elkaar op het portaal vinden en op transparante wijze een prijs tot stand brengen.

In 2007 pleegde het bedrijf zeker 5 overnames. In september sloot het bedrijf nog een contract met de Chinese overheid. Rabo Ventures stapte in januari 2009 in voor 4,5 miljoen euro.

De site eFresh.com is nog in bedrijf. Het is niet bekend of de site sluit of dat er wordt onderhandeld over een overname.

Bron: emerce.nl
Publicatiedatum: