Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee agf-handelaren of....

Al jaren lang gaan twee agf-handelaren en een teler iedere donderdag in een café biljarten. Op een avond verschijnt opeens de teler niet. De handelaren beginnen ongerust te worden en om 23.00 uur besluiten zij de politie te waarschuwen, omdat de tuinder nooit verzaakt. 

Bij de agent geven zij hem aan als vermist. De wachtmeester vraagt dan: "Maar hoe ziet hij er uit?" De handelaren antwoorden: "hij is blond en heeft blauwe ogen en is ongeveer 1,85 meter lang."

De wachtmeester zegt: "Ja zo zien bijna alle tuinders eruit, maar heeft hij geen bijzondere kenmerken?" Waarop de agf-ers lang nadenken en een van hen opeens zegt: "Ja, natuurlijk hij heeft twee lullen!"

Waarop de wachtmeester vraagt: "Weet je dat nou wel zeker, heb je dat zelf gezien?"
De ende handelaar zegt: "Ik heb het nooit gezien, maar ik weet het zeker, want iedere donderdag als wij in het café komen zeggen de mensen om ons heen: 'Daar heb je die tuinder ook weer met die twee lullen!'"
Publicatiedatum: