Nieuwe doelstellingen en ontwikkelingen Fruit Attraction 2010 gepresenteerd

Fruit Attraction, de beurs voor groenten en fruit, georganiseerd door FEPEX en IFEMA heeft op 27 januari de nieuwe doelstellingen en verder ontwikkelingen bekend gemaakt. Van 20 tot 22 oktober wordt de tweede editie van de beurs gehouden in Madrid.

Eén van de primaire doelstellingen voor 2010 is de deelname van internationale bedrijven die in 2009 nog niet significant aanwezig waren. Men hoopt de volgende editie de internationaliteit te vergroten van bedrijven die verse producten produceren en verhandelen.
 
De beurs zal drie weken eerder plaatsvinden dan de eerste editie. Dit naar aanleiding van en evaluatie van exposanten en bezoekers, die aan hebben gegeven dan een vroegere beurs betere kansen biedt voor promotie en marketing. Ook de locatie van de beurs is veranderd, maar blijft wel binnen IFEMA. Men hoopt dit jaar meer exposanten te mogen verwelkomen waarvoor een grotere ruimte nodig is.

De eerste editie van Fruit Attraction werd gehouden van 4 tot 6 november 2009 en was met 353 exposanten meteen een succes. De organisatie kon 12.628 bezoekers noteren.

Meer info: www.fruitattractionnews.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven