Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis elektronisch KvK uittreksel

Ondernemers en rechtspersonen krijgen vanaf 1 januari 2010 eenmaal per jaar een gratis elektronisch gewaarmerkt uittreksel. De Kamer van Koophandel wil met het gratis elektronisch uittreksel bijdragen aan het verminderen van de administratieve lasten.

Het elektronisch gewaarmerkt uittreksel

Het eerste elektronisch gewaarmerkt uittreksel dat u jaarlijks opvraagt is gratis. Dit uittreksel is juridisch gelijk aan het papieren uittreksel, maar een geprinte versie van het elektronisch gewaarmerkt uittreksel is niet rechtsgeldig. Het elektronisch gewaarmerkt uittreksel bevat, net zoals het papieren uittreksel, informatie over bestuurders, tekenbevoegden en andere bedrijfsgegevens. Een elektronisch gewaarmerkt uittreksel kost € 7,50; een papieren versie € 11,00.

Zekerheid bij het ondernemen
U kunt het elektronisch gewaarmerkt uittreksel gebruiken bij het zakendoen. Bijvoorbeeld bij het openen van een zakelijke bankrekening of bij het afsluiten van een mobiel telefoonabonnement. Controleer wel vooraf of deze organisatie het elektronisch gewaarmerkt uittreksel accepteert.

Meer informatie over het gratis elektronisch gewaarmerkt uittreksel

Publicatiedatum: