Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoogste spaarrente krijgt je in de supermarkt

De spaarrente staat op dit moment laag. Met veel moeite kunt u nog een spaarrente van 2,5 procent ontvangen, maar de meeste spaarrekeningen komen nog niet aan de 2 procent. Z24.nl heeft onderzoek gedaan naar de rendementen die u kunt behalen met het sparen van zegeltjes in de supermarkt. In een uiterste geval kunt een rendement ontvangen tot 50 procent. De meeste spaaracties zitten daar ver onder, maar ook zij doen het beter dat de spaarbanken.

Sparen bij de supermarkt
Supermarkten hebben er baat bij om u als consument aan zich te binden. Ze zijn beste bereid om daar geld voor uit te trekken. Dit geldt met name voor de Plus supermarkten. In het geval u daar voor €4 aan zegeltjes koopt, ontvangt u €6 retour. Dit is een uitzonderlijk hoog rendement. De overige onderzochte supermarkten kunnen hier niet aan tippen, maar bieden nog steeds een goed rendement. De meeste supermarkten bieden namelijk rond de 4 procent. Helaas gaat het hier maar om lage bedragen waar u rendement over krijgt, maar het is mooie meegenomen.

Publicatiedatum: