Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nedpack scherpt prijsstelling aan

Prorunner mk5 centraal op Empack in Den Bosch

Nedpack toont op de Empack in Den Bosch haar jongste versie van de Prorunner mk5 productlift. De Prorunner mk5 is nog scherper geprijsd dan voorheen en biedt ongekende mogelijkheden voor het op juiste hoogte brengen van een brede range producten.

Bezoekers van de Empack, die op 7 en 8 april in Den Bosch plaatsvindt, zullen zien dat het flexibel af- en aanvoeren van producten op elk denkbare hoogte, nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar was. Nedpack toont op stand T1818 de nieuwste uitvoering van de Prorunner mk5. Voor slechts € 6.750,- levert Nedpack deze onderhoudsvriendelijke en doordachte productlift, inclusief aan- en afvoerbaan en veilige afscherming.Compact en flexibel

De Prorunner mk5 biedt voor de prijs van een discontinu transporteur de snelheid en capaciteit van een continu productlift. Daarbij is de Prorunner mk5 zeer compact en ongekend flexibel.

De Prorunner mk5 is bovendien ongekend gastvrij. Of het nu gaat om dozen, kratten, trays of zakgoed, deze slimme productlift brengt ze allemaal en zonder kritische productovergangen naar elk gewenst niveau.

Lage onderhoudskosten

Een minimaal aantal bewegende delen, zorgt samen met de gesloten aandrijving voor de laagst mogelijke onderhoudskosten en een zeer lange levensduur. Mede om deze redenen worden de Prorunner liften van Nedpack door veel OEM’s, systeemintegrators en fabrikanten van transportsystemen toegepast. Nedpack verticaal transporteurs voldoen aan de strengste hygiëne eisen en zijn ook verkrijgbaar in RVS-uitvoering.

Voor meer informatie:
NEDPACK
Arjan Kruidhof
Nobelstraat 43
3846 CE Harderwijk
Tel +31 341 436 711
Fax +31 341 436 701
www.nedpack.com
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven