De nieuwe generatie sjalotten: een wereldhit!

Niet alleen in Nederland valt de nieuwe generatie sjalotten in de smaak, ook internationaal doet zij van zich spreken. Dat is wel zo prettig voor de consument in ons land: die kan straks jaarrond genieten van verse sjalotten van een prachtige kwaliteit.In Nederland kiest 85% van de zaaisjalottentelers voor de nieuwe generatie sjalotten. Ook de Europese teler is overstag en stapt over. Met name in het gebied rondom de Middellandse zee wordt de nieuwe generatie al volop geteeld.

Daar blijft het niet bij. Inmiddels hebben ook Zuid-Afrika, Australië, Nieuw Zeeland en grote gebieden in Zuid-Amerika kennis gemaakt met de nieuwe generatie sjalotten. En ook daar overheerst het enthousiasme. Enthousiasme over de combinatie van een constante kwaliteit, een volle, pittige smaak en een strakke, uniforme uitstraling.

Jaarrond een prachtproduct

De nieuwe generatie sjalotten is een wereldhit in wording. Daar profiteert ook de consument in ons land van. Die krijgt jaarrond een constante kwaliteit voorgeschoteld. Een echte smaakmaker, die smaakt zoals hij er uit ziet: fantastisch.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven