Aan de slag met Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

Op 10 maart organiseren MVO Nederland, COS Nederland en NEVI in samenwerking met het KIT en Nyenrode Center for Sustainability een interactief symposium rondom ketenverantwoordelijkheid. U kunt samen met andere (inkoop)collega’s dieper op het thema ketenverantwoordelijkheid ingaan en van elkaar leren in rondetafel discussies. 

Om u te prikkelen hebben we een aantal toonaangevende sprekers uitgenodigd: Prof. dr. ir. Bart Vos, NEVI-Hoogleraar Inkoopmanagement aan de Universiteit van Tilburg, is de dagvoorzitter. Daarnaast zal Willem Lageweg, directeur MVO-Nederland, ons meenemen langs de stappen die moeten worden gezet bij inkoop in de keten. 

Aan de hand van de ervaringen van Beltrami Natuursteen en Verstegen Spices & Sauces komen verschillende discussiethema’s aan de orde, zoals: 

De kosten en baten van ketenverantwoordelijkheid 
Controle & monitoring van toeleveranciers 
Hoe gaat uw organisatie om met duurzaamheidsdilemma’s in de toeleveringsketen? 
Wat heeft u nodig aan kennis en vaardigheden om ketens te verduurzamen? 

U wordt uitgedaagd om (verder) aan de slag te gaan met Maatschappelijk Verantwoord Inkopen.

Om 16.45 uur wordt afgesloten met een borrel op de beursvloer van de ESEF! 

Aanmelden en registratie

Aan het symposium Goed Inkopen = Ketenverantwoordelijkheid kan kosteloos worden deelgenomen. Het symposium vindt plaats ten tijden van de ESEF beurs. U dient zich vooraf aan te melden als bezoeker van deze beurs. Bij deze registratie wordt u ook geleid naar het activiteiten keuzeprogramma waar u zich voor het symposium kunt aanmelden. U krijgt uw batch dan toegezonden. Klik hier voor aanmelden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven