Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Fotoreportage (50 foto's)

Open dag Rusthoeve trekt zo'n 2500 agrariërs

Met bussen vol waren de agrariërs gisteren uit Zeeland en Noord-Brabant naar de Rusthoeve in Colijnsplaat gekomen voor de jaarlijkse open dag.
Vorig jaar waren er 2500 en dat zullen er dit jaar niet minder zijn, schatte Sam de Vlieger, algemeen bedrijfsleider van het agrarisch innovatie en kenniscentrum.De open dag is bedoeld om de agrariërs kennis te laten maken met vernieuwingen zoals nieuwe rassen, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen en nieuwe technieken op agrarisch vlak. Een van de meest in het oog lopende vernieuwingen noemde De Vlieger de aanleg van peilgestuurde drainage.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken

Op het terrein van de Rusthoeve zelf hadden 53 standhouders een plekje gevonden. Op de akkers rond de boerderij waren de vernieuwingen in de praktijk te zien. De bezoekers van de open dag gebruikten de gelegenheid niet alleen om zich op de hoogte te stellen van de nieuwste ontwikkelingen in bijvoorbeeld de verschillende workshops. Het is ook een prima dag om te netwerken zo is in het verleden al gebleken. In augustus houdt de Rusthoeve nog een open dag maar dan met name voor iedereen die geïnteresseerd is in uien.Klik hier om de fotoreportage te bekijken

Foto's: Andrea van den Hoven

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven