Vijftiende editie

Handboek voor de Hollandse agf-handel 2010/11 verschenen bij Uitgeverij Boekhout

Bij Uitgeverij Boekhout is dit voorjaar de vijftiende editie van het Handboek voorde Hollandse agf-handel verschenen. Alle partijen die in het boekvermeld staan, hebben inmiddels een exemplaar ontvangen. Het handboek bevat een schat aan informatie van allepartijen in de agf-sector. Alle gegevens zijn door de account managers weer gecontroleerd en daarmee mag dit actuele naslagwerk op de bureaus van geen enkele agf'er ontbreken.Het handboek voor de Hollandseagf-handel is een begrip in de sector. Het handboek bevat een overzicht van alle agf-handelaren, agf-verwerkende bedrijven, telersverenigingen, afzetorganisaties, supermarktorganisaties, cateringbedrijven, veredelingsbedrijven, dienstverleners, toeleveranciers, logistieke dienstverleners, verpakkingsleveranciers en koel- en vriesopslagspecialisten.

De dertiende editie is weer een praktisch naslagwerk,waar menig agf-handelaar, dienstverlener en toeleverancier plezieraan beleeft. Van alle partijen staan naw-gegevens vermeld,alsmede de certificeringen, het aantal personeelsleden, enz. Achter inhet boek staat tevens een compleet overzicht van de bedrijven naarspecialiteit en een merkenoverzicht opgenomen.

Staat uniet in het handboek vermeld, maar wilt u wel graag een handboekontvangen? Dan kunt u hier het handboek bestellen.

We hopen dat u met plezier gebruik zult maken van het agf-handboek!

Pieter Boekhout en collega's
info@agf.nl

Andere Handboeken bij Uitgeverij Boekhout:
Handboek Tuinbouw Kasgroenten
Handboek Fruitteelt
Holland Fresh Guide


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.