LTO Noord aanwezig op beurs AgroTechniek Holland 2010

LTO Noord is als partner en standhouder samen met de aan haar gelieerde bedrijven aanwezig op de beurs AgroTechniek Holland van 8 tot en met 11 september in Biddinghuizen. In stand 5.10 op terrein C kunnen leden en niet-leden terecht voor een hapje en een drankje, voor meer informatie of een gesprek met bestuurders of medewerkers van LTO Noord, Projecten LTO Noord, LTO Vastgoed, LTO Noord Advies, LTO Noord Verzekeringen, LTO Commerce, LTO Seizoenarbeid, Agripers en Nederland Bloeit. Het centrale thema is ‘Ruimte voor agrarische ondernemers’. De durfals onder de agrarische ondernemers worden bovendien uitgedaagd hun grenzen te verkennen door een ritje op de LTO Noord rodeostier.
 

Boerenrockconcert

Naast deelname aan het grootste agro-evenement van Nederland organiseert LTO Noord op vrijdagavond 10 september een gratis boerenrockconcert met optredens van Plork en de Aannemers en DJ Dave op het beursterrein. Ook Agnes van de Ven, bekend van Boer zoekt vrouw, geeft acte de presence. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden via het aanmeldformulier op www.ltonoord.nl/plork.
 

AgroTechniek Holland

Op de beurs AgroTechniek Holland worden ruim 2.500 landbouwmachines van 380 merken getoond door zo’n 200 fabrikanten, importeurs en dealers van landbouwmechanisatie. Onder het mom van ‘Alles wat boeren boeit’ biedt de beurs informatie over de nieuwste trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting tot onderdelen, ICT en dienstverlening. Naast de toonaangevende merken zijn er verschillende demonstraties over Verkeersveiligheid, Precisie en Milieu en kunnen bezoekers op het Trekkerplein proefrijden op een nieuwe trekker. Bovendien vinden de verkiezing van de ‘X-tractor van het jaar’, de ‘Trekker van de Toekomst’, ontbijtsessies over ‘mobiliteit in de agrarische sector’ en dagelijkse strijd van de Vakkanjers landbouwmechanisatie uit heel Europa plaats. Meer informatie is te vinden op www.agrotechniekholland.nl.
 

Over LTO Noord en haar bedrijven

LTO Noord is de agrarische ondernemersorganisatie voor alle sectoren in de negen provincies boven de Maas, die een sterke economische en maatschappelijke positie bevordert van haar leden.
 
LTO Noord biedt haar leden een totaalpakket aan diensten. Leden kunnen een beroep doen op de bestuurders, beleidsadviseurs en medewerkers van LTO Noord maar ook op de specialistische kennis van de medewerkers van de aan LTO Noord gelieerde bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.ltonoord.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven