Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

krachtig en compact

Tennant & WALO introduceren Tennant veegzuigmachines S10 en S20

Walo, sterk in industriële- en AGF sector introduceert tijdens de Aardappeldemodag te Westmaas de nieuwe Tennant S10 en S20 veegzuigmachine.

De nieuwe veegmachines zijn onze nieuwste klantgedreven innovatie. Deze achterloop- en opzitveegzuigmachine biedt klanten in het AGF segment precies waar zij om hebben gevraagd. De veegmachines zijn compact en wendbaar, maar leveren de kracht en de schoonmaakprestaties van een grotere machine. Met deze jongste Tennant-telgen kunnen klanten bovendien forse verbeteringen bewerkstelligen op drie belangrijke gebieden: luchtkwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dankzij al deze voordelen voorzien wij dat de S20 de nieuwe standaard gaat worden voor compacte industriële achterloop- en opzitveegzuigmachines."


 
De veegzuigmachine staan garant voor een betere luchtkwaliteit en een optimaal schoonmaakresultaat. Hiervoor zorgen het driefasige SweepMax™-stofbestrijdingssysteem, dat vrijwel alle stof en vocht uit de luchtstroom verwijdert nog voor deze het filter bereikt, en de ShakeMax™ 360-filterschudder, die het filter van binnenuit reinigt, waardoor zelfs stofdeeltjes loskomen die diep tussen de filterplooien vastzitten. Met de S20 wordt de veiligheid voor de operator, werknemers en het milieu verhoogd dankzij een uitstekend zicht vanaf de machine, een op het stuurwiel gepositioneerde claxon, een schakelaar onder de bestuurdersstoel die de machine vrijwel direct uitschakelt als de operator zijn zitplaats verlaat, en een unieke Thermo-Sentry™-sensor, die waarschuwt voor ongebruikelijke temperatuurverhogingen in de vuilvergaarbak van 310 liter.

Ook de totale eigendomskosten geven een zeer aantrekkelijk beeld: de productiviteit is hoog, de kosten zijn laag. De verhoogde productiviteit wordt onder meer bereikt door een gemakkelijke toegang tot alle onderhouds- en inspectiepunten (geen gereedschap nodig!) en door de – eveneens gereedschaploze – eenvoudige procedure voor het wisselen van stoffilter en borstels. Kosten worden bijvoorbeeld gereduceerd door gebruik te maken van een nanovezel-trommelfilter, dat drie tot vijf maal langer meegaat dan een traditioneel paneelfilter.
 
Klanten kunnen hun productiviteit maximaliseren en de S20 helemaal aanpassen aan hun specifieke behoeften door extra functionaliteit toe te voegen, bijvoorbeeld dubbele zijborstels (resulterend in een 1.575 mm breed veegpad), een handzuiger voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken, en stalen bumpers die bescherming bieden als de machine ongewild tegen een hard object aanrijdt. Voor organisaties die hun CO2-voetafdruk willen verkleinen, is de S20 ook verkrijgbaar in een batterij-aangedreven – en dus emissieloze – versie.
 

Tennant en Walo voor duurzaam en veilig ondernemen

De Tennant S10 en S20 veegzuigmachines zijn ideaal in gebruik voor zowel binnen als buiten, en inzetbaar in tal van omgevingen: AGF sector, distributiecentra, magazijnen, food-sector, productielocaties (lichte én zware industrie), winkelcentra, parkeergarages enzovoort. Tennant reinigingsmachines zijn uitermate geschikt voor bedrijven die duurzaam en veilig ondernemen hoog in hun vaandel hebben staan. Walo is “de (industriële)dealer” en verhuurder van Tennant reinigingsmachines in Nederland. In 2009 ontving Walo de MVO en Duurzaamheids Award Zeeland met de het Tennant Ec-H2O systeem op de zware industriële schrobzuigmachines.

Een uitgebreide beschrijving van de Tennant opzit-veegzuigmachine S20 is te vinden op www.walo.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven