Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hoe lang prijsreducties duren, wil AH niet zeggen

Albert Heijn begint serie prijsverlagingen

Albert Heijn is de week begonnen met een serie prijsverlagingen. In onder meer De Telegraaf, het AD en de regionale kranten staat weer de 'bekende' AH-advertentie over twee pagina's waarin dit keer honderd A-merkproducten staan vermeld die in prijs zijn verlaagd. In de meeste gevallen gaat het om afprijzingen van een paar centen. Volgens woordvoerster Dagna Hoogkamer van Albert Heijn verlaagt de marktleider de komende periode elke week honderd A-merkartikelen in prijs.

Huismerk ook goedkoper

Om de prijsafstand met de huismerken intact te houden, worden ook de vergelijkbare huismerkartikelen goedkoper. Die prijsreducties zijn wel in de winkel zichtbaar, maar niet in de dagbladadvertenties opgenomen. Hoogkamer: "De prijzen van de A-merken laten zich op een eerlijke wijze vergelijken en dus is het belangrijk om die in de kranten te vermelden." Hoe lang AH doorgaat met prijsreducties, wil Hoogkamer niet zeggen.

Bron: Distrifood
Publicatiedatum: