Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrotechniek Holland 2010 genomineerd voor Nationale ExpoJaarprijs

Het vakevenement AgroTechniek Holland dat afgelopen september haar eerste editie beleefde in Biddinghuizen, is genomineerd voor de Nationale ExpoJaarprijs. Naast AgroTechniek Holland zijn de business events Europort 2009 in Ahoy Rotterdam en Gevel 2010 van VNU Exhibitions Europe genomineerd. Op 1 december maakt de jury in het Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch de winnaar bekend.

AgroTechniek Holland wordt georganiseerd door de AgroTechniek Holland, een volle dochter van de Federatie Agrotechniek. Het is een totaalevenement waar trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting worden getoond maar ook onderdelen, ICT, dienstverlening. De vakbeurs gaat tweejaarlijks plaatsvinden op het Evenemententerrein Walibi in Biddinghuizen. Tijdens de eerste editie bezochten ruim 51.000 boeren en loonwerkers de nationale vakbeurs die meer dan 2.500 landbouwmachines van 400 merken omvatte op 180.000 m2.
Publicatiedatum: