Mechan Group

Tractoren en oud-Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage aanwezig op wintershow

December is een maand die in het teken staat van tradities en gezellig samenzijn. Traditiegetrouw is er een Wintershow in Achterveld van de Mechan Groep om de tractoren en machines van dichtbij te bekijken. Naast de tractoren is ook Skate4Air aanwezig, met ambassadeur en oud-Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage en een delegatie van de ‘Boerinnenkalender’ zal aanwezig zijn. "Een kindervoorstelling, schaatsclinics, een demonstratie van de vermogenstester en mooie merchandise maken het feest compleet", aldus Mechan Groep. 

De jaarlijkse Wintershow is op donderdag 27 december en vrijdag 28 december. Dan wordt het volledige terrein omgetoverd tot een ware familieshow met vuurkorven, kerstbomen en heerlijke catering, volledig in de kerstsfeer. 

Ook dit jaar is er weer veel te zien van het totale full line machinepark dat Mechan Groep voert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de indrukwekkende Fendt 313 (Tractor of the Year 2019, Best Utility), maar ook aan de technisch geavanceerde Massey Ferguson Protec rondebalenpers of de Valtra T-serie (Tractor of the Year 2018). Ook zijn er meerdere agricultuur machines te bewonderen van onder andere Fella, Bogballe en Hawe.

Openingstijden Wintershow:
Donderdag 27 december van 13:00 – 21:00 uur
Vrijdag 28 december van 10:00 – 17:00 uur

Locatie:
Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven