Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tolsma-Grisnich Group eigenaar Farm Electronics

Sinds juni 2016 heeft de Tolsma-Grisnich Group een meerderheidsbelang in Farm Electronics  Ltd. Beide partijen zijn toe aan de volgende stap en hebben overeenstemming bereikt dat Tolsma-Grisnich per 1 januari 2019 de gehele aandelen portefeuille van Farm Electonics overneemt. Dit betekent dat per 1 januari Farm Electronics geheel onder de Tolsma-Grisnich Group valt. Vanaf het moment van meerderheidsbelang is veel geïnvesteerd in de organisatie zodat deze toekomst bestendig is, waardoor Tim Dudfield en Paul Jackson met een gerust hart de verantwoordelijkheden kunnen overdragen aan het nieuw te vormen managementteam. Het merk 'Farm Electronics' en de organisatie blijven behouden. Het is de bedoeling dat het bedrijf zich gaat ontwikkelen tot een volwaardig lid van de Tolsma-Grisnich Group.

Dim Jan de Visser, CEO van de Tolsma-Grisnich Group: "Met de overname van Farm Electronics zet Tolsma-Grisnich een belangrijke stap in zijn ambitie een toonaangevende speler te worden in de bewaartechniekmarkt in de United Kingdom”.

"Wij zijn blij met deze volledige overname, omdat we ieder onze eigen kwaliteiten hebben en elkaar direct gaan versterken. Wij versnellen hiermee onze professionalisering, zonder in te hoeven boeten aan innovatieve kracht. Samen kunnen we de markt beter bedienen en met onze klanten echt de stap maken naar de realisatie van vernieuwende bewaartechniek concepten. Met het Grisnich assortiment zal er een antwoord komen op de complexere vragen vanuit de verwerkende industrie waarbij engineering van totaal systemen (concepten) de trends van schaalvergroting, professionalisering en digitalisering vervult. Bovendien speelt Tolsma-Grisnich in op de Brexit zodat de lokale productie in het VK verder zal worden uitgebreid en innovatieve producten, kennis en ervaring zullen worden toegevoegd vanuit Nederland”.

Voor meer informatie:
Tolsma-Grisnich
Fabrieksweg 7
8304 AT Emmeloord
+31 (0)527 63 64 65
info@tolsma.com
www.tolsmagrisnich.com  

Publicatiedatum: