E-Flex van AB Werkt helpt ondernemen met tijdelijk personeel:

Wel de extra handen, niet de risico’s en bijbehorende zorgen

In sectoren met seizoensarbeid levert een wisselend personeelsbestand werkgevers veel extra werk op. E-Flex van AB Werkt neemt de administratieve rompslomp én het juridisch werkgeverschap uit handen. Paul Palmen, manager E-Flex bij AB Werkt: "Dankzij E-Flex profiteren werkgevers van flexibiliteit en lagere kosten."

Minder risico
Werkgevers kunnen via E-Flex (=payrolling) maximaal 5,5 jaar tijdelijke contracten aanbieden. "Als ze zelf iemand aannemen, moet deze na twee jaar of drie tijdelijke contracten een vast contract krijgen. E-Flex verlaagt dat werkgeversrisico. Daarnaast hoeft de werkgever niet door te betalen bij ziekte en vakantie."

Netjes uitbetaald
Medewerkers die via E-Flex door AB Werkt worden verloond, krijgen netjes volgens de cao uitbetaald. "Maar door een verschil in werkgeverspremies en bedrijfstakfondsen, kunnen de loonkosten voor de ondernemer aanzienlijk lager uitpakken", aldus Paul.

Zelf regelen
Met E-Flex kunnen werkgevers via de gebruiksvriendelijke digitale portal zelf de administratie van de medewerkers regelen. "Het enige verschil is dat de ondernemer juridisch niet de werkgever is, maar die zorg en bijhorende risico’s overdraagt aan E-Flex van AB Werkt."

In de regio
Komt iemand er niet uit, dan is AB Werkt via zeven regiokantoren altijd dichtbij voor advies. "Vanuit daar kunnen we ook zorgen voor extra handjes", zegt Palmen. "En als coöperatie denken we graag mee, bijvoorbeeld over wet- en regelgeving. AB Werkt gaat voor langdurige relaties en partnerships."

Voor meer informatie:
AB Werkt
www.ab-werkt-eflex.nl/e-flex 

Paul Palmen
ppalmen@ab-werkt.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.